Bruno, convocat per jugar contra el Vila-real B

El Sant Andreu s’estrena demà a la lliga al Narcís Sala. El conjunt de Piti debuta com a local contra el filial del Vila-real  (18.h). La victòria al camp del Nàstic en el debut (0-1) és el millor argument per a uns andreuencs que saben de la importància de ser forts a casa per tenir éxit en la temporada.

Després de dirigir aquest matí una suau sessió preparatòria, Piti Belmonte ha donat la llista que  configuren tots  els disponibles: Morales, Manu, Llamas, Azparren, Arthur,  Juanma Viale,  Leal, Jefferson, Lucas Viale, Tom, Ibon, Puerto, Borreda, Víctor, Xavi, Guzmán, Felipe, Calderón,  Nuha i Bruno Vinicius.

Les úniques baixes són les de Jilmar i Carroza que afronten la fase final de les seves lesions al genoll. Respecte el partit a Tarragona, el tècnic andreuenc recupera Lucas Viale, després de complir el partit de sanció que arrossegava de la temporada passada.

L’altre gran novetat de la convocatòria és la presència de l’últim fitxatge, Bruno Vinicius. El brasiler podria disputar els seus primers minuts amb la samarreta del Sant Andreu. “Porta tres entrenaments amb nosaltres i l’he vist bé. Podria tenir la seva oportunitat”, explica el tècnic andreuenc.

 Pel que fa al Vila-real, arriba a Sant Andreu després d’empatar contra el Reus en la primera jornada de lliga. El conjunt entrenat per Paco López va donar una molta bona imatge.

El partit serà dirigit pel col·legiat Gadella Kamstra del col·legi de Tenerife.

El club vol recordar a tots els seus socis que per aquest partit podran entrar amb el carnet de la temporada passada. Tots aquells aficionats que vulguin donar-se d’alta i assisteixen al partit; han de saber que se’ls descomptarà el preu de l’entrada de demà, si la presenten a les oficines en el moment de donar-se d’alta com a socis.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS