Bruno Vinicius es queda al Sant Andreu

Bruno Vinicius jugarà finalment al Sant Andreu. Malgrat tenir ofertes de la segona divisió A, finalment l’àrea esportiva del club ha aconseguit convèncer el brasiler perquè es quedi al conjunt andreuenc: “Aquí hi ha un projecte molt seriós. Molta il·lusió i un molt bon equip. Vinc amb moltes ganes d’aportar coses i a créixer juntament amb el club.” Bruno admet que la decisió de no jugar a segona A no ha estat fàcil però no es penedeix: “Hi havia diferents equips interessats però ningú m’hi ha transmet la confiança que m’han donat aquí. Aquest és un any molt important. Vull jugar, marcar i fer una molt bona temporada. Pot ser un trampolí perfecte en la meva trajectòria.”

El davanter del Real Madrid C ha fitxat pel conjunt andreuenc per a les pròximes quatre temporades. El Sant Andreu, que hi ha inclòs una clàusula d’un milió i mig d’euros en el contracte del futbolista,  valora molt positivament l’actitud de Bruno que al final ha decidit quedar-se tot i l’interès d’altres clubs

Bruno ha estat quatre temporades en el Real Madrid C. La temporada passada va disputar 25 partits, va fer 5 gols i va donar 12 assistències de gol.

Nascut a Cuiabá  fa 23 anys és un hàbil davanter que també domina el joc aeri. El jugador ha fet dos entrenaments (ahir i avui) amb els seus nous companys i està a disposició de Piti per jugar demà passat contra el Vila-real.  “Estic bé. Tothom m’ha rebut molt bé. Desitjant debutar quan ho digui el tècnic.”

El tècnic andreuenc, Piti Belmonte, valora molt positivament l’arribada del brasiler: “És un molt bon jugador que ens donarà moltes possibilitats en atac, la posició que necessitavem reforçar. Tractarem que s’adapti bé al grup i que es trobi a gust.”

BRUNO VINICIUS SOUZA MEDEIROS

Cuiabá (Mato Grosso, Brasil)

5/1/1991

Trajectòria

  • Corinthians (2007-2008)

  • Brunete (2008-2010)

  • Categorías inferiores del Real Madrid (07/01/2010)

  • Real Madrid C (2010-2014)

  • UE Sant Andreu (2014)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS