Carroza estarà un mes de baixa

Alberto Carroza es va lesionar dilluns en el partit de copa Catalunya contra el Santboià. Les primeres valoracions feien pensar que es tractava d’una lesió greu, però finalment el migcampista andreuenc respira una mica més tranquil. Les proves més exhaustives a les que va ser sotmès dijous descarten una lesió greu. Carroza no té afectat el lligament del genoll. Es tracta d’una distensió que el tindrà un mes allunyat dels terrenys de joc. Un mal menor si es té en compte que la primera valoració  presagiava una lesió molt més greu.

Tot i això no tot són bones notícies per al conjunt andreuenc. En l’entrenament de dijous a la tarda, Jilmar Torres, va  notar un fort espetec al genoll que el va impedir acabar la sessió. El defensa serà sotmès en els pròxims dies a diferents proves per saber l’abast real de la lesió.

La baixa del lateral esquerre és un seriós contratemps per a Piti que, en aquesta pretemporada, també hagut de sobreposar-se a les lesions d’Ibon, Borreda i Carroza.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS