Debut a la Copa Catalunya a Sant Boi

La Unió Esportiva Sant Andreu disputa aquest vespre (20.00h)  el primer partit oficial de la temporada. Els de Piti visiten el Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat per jugar la primera eliminatòria de la Copa Catalunya. Curiosament, per segon any consecutiu els dos equips han quedat emparellats en aquesta competició. La temporada passada, els andreuencs van endur-se la victòria per 0-1 -va marcar, el davanter Francís Ferrón, ara a les

files de l’Alcoià-. El d’aquest vespre serà el quart partit per als de Piti que van progressant en la seva preparació després d’haver jugat contra el Prat, el Santfeliuenc i el Sabadell, dissabte a la Nova Creu Alta. Per la seva part, el Santboià tracta d’acoblar els seus jugadors en una temporada en què aspira a tornar a la tercera divisió, categoria que va perdre la temporada passada.

Piti ha convocat tres juvenils: Joel, Sergio i Oriol.  Per contra, Ibon (en la fase final de recuperació) i  Borreda (amb un esquinç al turmell) són baixa. L’entrenador del Santboià, Juan Camilo Vázquez, té les baixes de  Libo, Víctor Martínez i Honorato que encara no tenen la fitxa disponible.

El partit serà dirigit per César Otal González. L’entrada serà gratuïta pels menors de setze anys. L’entrada general serà de cinc euros, menys pels socis del Santboià que hauran d’abonar tres euros.

En cas de superar l’eliminatòria, el Sant Andreu tornaria a jugar el pròxim cap de setmana. El rival seria el Prat, que dissabte va eliminar el Rubí, en la tanda de penals.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS