S’alça el teló de la lliga. La Unió Esportiva Sant Andreu debuta demà al Nou Estadi de Tarragona. El conjunt de Piti està avalat per una excel·lent pretemporada, però el partit contra el Nàstic serà una autèntica prova de foc. Els tarragonins, que la temporada passada es van quedar a només un gol de pujar a la segona divisió A, són un dels clars favorits a l’ascens en gran part de les travesses.

Després de dirigir aquest matí una suau sessió preparatòria, Piti Belmonte ha decidit la convocatòria. La primera llista del tècnic andreuenc la configuren tots  els disponibles: Morales, Manu, Llamas, Azparren, Arthur,  Juanma Viale,  Leal, Jefferson, Tom, Ibon, Puerto, Borreda, Víctor, Xavi, Guzmán, Felipe, Calderón i Nuha.

Són baixa per al primer desplaçament  de la temporada Carroza, Jilmar (els dos es recuperen de les seves lesions) i Lucas Viale (ha de complir sanció).

Un dels jugadors andreuencs que més mirades aglutinarà serà Nuha Marong. El públic de Tarragona té molt present que un gol de Nuha va ser el que va privar el Nàstic de l’ascens en el partit decisiu i que va permetre el Llagostera pujar de categoria.

L’enfrontament de demà començarà a les set de la tarda i serà arbitrat pel col·legiat aragonès Baiges Dones.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS