Demà amistós a Vilafranca

La Unió Esportiva Sant Andreu disputa demà un nou amistós Els de Piti visiten el Municipal de Vilafranca (20h) en un partit que servirà per continuar agafant el ritme de joc en vista a la lliga. El tècnic, Piti Belmonte, continuarà rotant els minuts amb la intenció que tots els jugadors vagin agafant el ritme de joc. A més, té diferents homes amb molèsties després de l’acumulació de partits de la temporada passada.

El Vilafranca compleix la seva tercera temporada a la tercera divisió. Per aquest exercici ha fet una profunda revolució. Ha fitxat  onze jugadors entre els qual destaquen els exNàstic David Cuéllar o Víctor Oribe; o l’exandreuenc Albert Mozó. No és l’únic exjugador amb passat al Sant Andreu que milita al conjunt de l’Alt Penedès. Un dels seus puntals és el veterà Santi Triguero. El conjunt entrenat per Iván Moreno -fitxat aquest estiu després de dues bones temporades a la Pobla de Mafumet- va perdre dissabte 0-5 contra el Lleida Esportiu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS