El club posa en marxa la botiga online

La Unió Esportiva Sant Andreu comunica que ja està operativa la botiga online del club. L’entitat posa a disposició de tots els seus socis i aficionats un ampli ventall de productes que es poden comprar mitjançant la plataforma e-commerce.
El club recorda que es pot accedir a la botiga del club a través del nostre lloc web www.uesantandreu.cat i també en el següent enllaç: botiga.uesantandreu.cat
La Unió Esportiva Sant Andreu comunica a tots els jugadors i pares del futbol base que la botiga serà l’única plataforma vàlida per comprar l’equipació i els diferents packs de material esportiu per a la pròxima temporada.
El club també fa saber que ha arribat a un acord amb la marca Uhlsport mitjançant el qual tots els usuaris que es registrin a la botiga del club gaudiran de diferents descomptes a molts productes de la marca així com d’ofertes i promocions des del club.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS