El juvenil continua la seva preparació

El juvenil A de la Unió Esportiva Sant Andreu continua acumulant minuts i agafant rodatge en vista l’inici de la lliga. El conjunt entrenat per Rubén García ha disputat dos amistosos més. Van ser aquest cap de setmana, al Narcís Sala. Dissabte, els andreuencs van derrotar el juvenil A del Sabadell (2-0). L’onze andreuenc va ser el format per Kilian, Adrià, Jordi, Ortega, Pazo, Guille, Polo, Roca, Kevin, Alberto i Xavier. També van jugar: Pau, Pol, Mikel, Dani, Párraga, Joel, Oriol i Velarde. Roca va fer l’1-0 i Oriol el 2-0.

Un dia després el conjunt quadribarrat va perdre  per 0-1 contra el primer equip del Ciutat Cooperativa. L’onze de diumenge va ser el format per Kilian, Pol, Jordi, Ortega, Mikel, Guille, Joel, Polo, Alberto, Velarde i Oriol. També van jugar: Pau, Dani, Párraga, Kevin i  Pazo.

Els de Rubén participaran dissabte en un torneig als Hostalets de Pierola. Els andreuencs han estat enquadrats en el grup B amb l’Espanyol i el Mercantil; en el grup A estan el Jabac Terrassa, el Cornellà i el Reus.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS