El Sant Andreu elimina dels Històrics l’Europa i el Sants

El Sant Andreu ha assolit una plaça per a les semifinals dels Històrics. Els de Piti van tenir prou amb un gol de Guzmán per derrotar el Sants (1-0) i eliminar també l’Europa al que van derrotar en els penals després d’empatar a zero.

En el primer partit del triangular, el Sant Andreu i l’Europa han empatat a zero en un derbi molt intens. Els de Piti (amb Jonathan com a referència en la punta d’atac) van poder avançar-se, al quart d’hora de partit, si l’àrbitre no hagués assenyalat fóra de joc en una acció, molt discutida, en què Jonathan es plantava sol davant Rafa Leva. El partit ha estat marcat per la igualtat. Els de Pedro Dólera també van poder avançar-se amb un xut de Poves (31′) -després d’una excel·lent acció individual- que se’n va anar per molt poc i en una doble rematada de Padilla i Ignacio que Morales va resoldre molt bé (37′). De nou la connexió entre Puerto i Xavi va generar problemes a l’Europa. Als 31′, Jonathan no li va tornar bé la pilota a l’exjugador de l’Espanyol en una acció que el deixava sol i dos després, la jugada dels Xavis la va anul·lar la defensa local. En la tanda de penals, els andreuencs es van imposar 3 a 2. Ton, Xavi Puerto i Lucas Viale van marcar pels andreuencs -Rafa Leva va aturar el seu penal a Xavi Jiménez-. Per l’Europa (van marcar Ignacio i Padilla), Lara va enviar al travesser mentre que Morales va aturar el d’Alberto.

En el segon partit, l’Europa guanyava el Sants en un partit molt igualat que es va decidir per un penal força infantil que va transformar Camacho. Aquesta circumstància va fer que els de Piti afrontessin l’últim partit contra el Sants, sabent que guanyant assolien les semifinals i van anar per feina. Respecte al partit contra l’Europa, Piti va fer dos canvis. Fran i Guzmán van entrar per Llamas i Xavi Jiménez. I va ser Guzmán qui va donar la victòria al Sant Andreu després d’una excel·lent jugada en qué van participar també Jefferson i Jonathan (25′). Una mà providencial de Morales va evitar l’empat d’Alberto. Els de Piti tornaran divendres al Guinardó. Els espera la Muntanyesa amb qui lluitaran per un lloc a la final de dissabte.

1er PARTIT:

UE SANT ANDREU: Morales, Llamas, Manu Viale, Azparren, Jefferson, Lucas Viale, Ton Alcover, Puerto, Felipe, Xavi Jiménez i Jonathan.

CE EUROPA: Rafa Leva, Oriol Dot, Alberto, Víctor Duran, Alegre, Putxi, Ignacio, Lara, Poves, Padilla i Camacho.

ÀRBITRE: Robas Bondia. Va amonestar Alberto (10′) i Dot (32′), de l’Europa; Felipe (21′) i Azparren (22′), del Sant Andreu.

 

2n PARTIT:

UE SANT ANDREU: Morales, Fran, Manu Viale, Azparren, Jefferson, Lucas Viale, Ton Alcover, Puerto, Felipe (Víctor 40′) Guzmán i Jonathan.

UE SANTS: Carlos, Espi, Fran, Picolo, Fabregat, Arbulu (Feixi 40′), Gala, Aleix, Felip (Gascón 40′), Farru i Moha.

ÀRBITRE: Calle Martínez. Va amonestar Felipe (11′), del Sant Andreu i Picolo (43′), del Sants.Va expulsar amb vermella directa Manu Viale (35′), del Sant Andreu i Farru (35′), del Sants.

GOL: 1-0, Guzmán (25′).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS