El Sant Andreu, finalista

Tot i jugar amb un home menys durant tota la segona part, el Sant Andreu ha eliminat la Muntanyesa en la semifinal dels Històrics i demà disputarà el seu tercer títol. Els andreuencs es van saber sobreposar al gol matiner de Pedro (4′) i a l’expulsió de Puerto (42′) i van empatar mitjançant Xavi Jiménez (57′). Tot i que van tenir bones oportunitats per fer el 2-1, el partit es va decidir a la tanda de penals. Els andreuencs van marcar els quatre penals que van xutar: Alcover, Azparren, Guzmán i Jefferson mentre que la Muntanyesa només un Uri Escabrós. De fet, bona part de culpa la va tenir Morales que va aturar el de Borges i José González. L’altra gran notícia ha estat el bon debut de Nuha. El davanter ha mostrat maneres i ha estat una referència sempre.

La primera part va ser extremadament igualada amb dos equips que aviat van deixar clar que no volien perdre. Els de Nou Barris van colpejar primer. Va ser als quatre minuts quan Pedro García va marcar un extraordinari gol. El davanter colomenc va engaltar un excel·lent xut, des de fora l’àrea que va fer inútil l’estirada de Morales. El gol va fer mal al Sant Andreu. Malgrat que no van deixar d’intentar-ho, als de Piti els va costar arribar a l’àrea rival. El partit va anar pujant en agressivitat. Sense oportunitats de gol però amb molta disputa. A punt de complir-se la mitja hora, Llamas va poder empatar però el seu xut es va perdre per poc. Semblava que al descans s’arribaria amb avantatge mínim, però a tres minuts de la mitja part i, per tercer partit consecutiu (al camp del Santboià i va ser Jilmar i contra l’Europa Manu Viale), els andreuencs es quedaven en inferioritat numèrica. Puerto i Uri Escabrós es van enganxar en una picabaralla, però l’àrbitre només va veure el colze de Puerto i el va enviar a la dutxa.

A la segona part, amb un home menys i com  en els dos precedents, el Sant Andreu va tirar d’orgull. Piti, que va fer tres canvis, va fer debutar Nuha i l’equip va ser un altre. El davanter als dos minuts, va estar a punt d’empatar però el seu xut es va perdre per molt poc Sense  temps de conèixer ni els seus companys, l’exjugador del Llagostera va ser una referència sempre i un incordi per a la defensa rival. Als 57′ empatava Xavi Jiménez amb un xut enverinat que Tato Burgada no va saber rebutjar. Arran del gol, els andreuencs van portar sempre el pes del partit. Nuha, en totes les guerres, va tenir  l’empat un parell de cops però el marcador no es va moure i el partit va anar als penals. Territori on Morales, amb dues aturades, va classificar els andreuencs. Els de Piti buscaran avui el seu tercer títol al torneig barceloní.

UE SANT ANDREU: Morales, Llamas, Lncas Viale (Fran 46′) , Azparren, Jefferson, Joel (Oriol 46′), Ton Alcover,Víctor, Puerto, Xavi Jiménez i Jonathan (Nuha 46′)

CF MUNTANYESA: Tato Burgada, José Santos, Aleix Camps (Dowi 53′) Borges, Aleix Dalmau, Rubén (José García 67′) , Joshua (Ferran 74′), Uri Escabròs, Masip (David Negro 53′) , Pedro i Toni Pérez (José Sánchez 78′).

ÀRBITRE: Ferrero Mansilla.Va amonestar Ton Alcover (39′) i Xavi Jiménez (51′) del Sant Andreu; i Tato Burgada (42′), Aleix Dalmau (43′), Aleix Camps (55′), Rubén (60′) i Uri Escabrós (81′) de la Muntanyesa. Va expulsar amb vermella directa Xavi Puerto (43′), del Sant Andreu.

GOLS: 1-0, Pedro (4′) 1-1, Xavi Jiménez (57′)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS