El Sant Andreu, campió

Un gol de Nuha quan faltava un minut per al final ha donat el tercer Històrics -el primer guanyat al Guinardó- al Sant Andreu. Va ser un triomf just contra un Badalona que va acusar molt haver de jugar tota la segona part amb un home menys. Els de Piti van sobreposar-se al gol inicial de Manu Balda. Ton Alcover, amb un bon llançament de falta, i Nuha van fer que el Sant Andreu aixequés el títol.
Un partit més Piti va haver de fer equilibris per confeccionar un onze. Les lesions -Manu, Jilmar, Carroza,  Calderón, Ibon i Borreda no es van poder vestir de curt- i l’acumulació de minuts van condicionar l’onze. I més quan Lucas, en l’escalfament, es va ressentir de les molèsties al turmell. Aquest cúmul de desgràcies van fer que Leal hagués de reconvertir-se com a central. Amb Nuha com a gran referència en la línia d’atac, el Sant Andreu va estar a punt de marcar en la primera jugada de partit.  Amb un potent salt, el davanter va pentinar una centrada a l’àrea per habilitar Guzmán que va fer una centrada a la que Víctor no va arribar per centímetres. Tot i això, com acostuma a ser habitual en aquesta pretemporada, el que va colpejar primer va ser el rival. Als set minuts, quan Manu Balda va aprofitar una excel·lent assistència d’Abraham (va ser mig gol) per superar Morales. De nou, tocava remuntar en un partit terriblement igualat. Molt de treball i poques oportunitats de gol. El guió es complia quan als 37 minuts, l’àrbitre va ensenyar una targeta vermella. Aquest cop, però el damnificat no va ser el Sant Andreu. Òscar Sierra s’autoexpulsava quan va fer una esgarrifosa entrada a un Felipe molt participatiu.
A la segona part, amb un home més els andreuencs van sortir per totes. Piti va fer tres canvis i va canviar el dibuix (del 4-2-3-1 al 4-4-2) en una clara declaració d’intencions. Amb Jonathan i Nuha molt avançats i tres mitges puntes clarament ofensives (Xavi, Felipe i Guzmán van estar terriblement actius),  el Sant Andreu va posar setge a l’àrea rival. El Badalona es defensava com podia. El gol semblava una qüestió de temps i aquest va arribar en una falta molt ben llançada per Ton que va sorprendre a un Marcos que acabava d’entrar per la lesió de Sergio. El gol va donar pas als millors minuts dels de Piti. Guzmán (alt), Nuha (per sobre del travesser) i Xavi Jiménez  (va aturar Marcos)  van tenir el gol. Tot semblava comdemnat als penals, fins que va aparèixer Nuha.
UE SANT ANDREU: Morales,  Llamas,  Fran (Azparren 46′), Manu Viale, Jefferson, Ton Alcover, Joel (Jonathan 46′), Víctor (Xavi Jiménez 46′), Guzmán (Artur 92′), Felipe (Sergio 91′) i Nuha.
CF BADALONA: Sergio (Marcos 66′), Òscar Sierra, Toni Lao, Amantini, Bermudo (Fran Fuentes 68′), Prior, Carracedo (Mario 75′), Esteve (Fran Grima 65′), Manu Balda (Álex Fernández6 0′), Fran Bea i Abraham (Jordi 53′)
ÀRBITRE: Oliva Bueno. Va expulsar amb vermella directa Òscar Sierra 36′. Va amonestar  Felipe del Sant Andreu; i  Manu Balda,  Prior i Fran Grima  del Badalona.
GOLS: 0-1 Manu Balda (70′). 1-1, Ton Alcover (67′) 1-2, Nuha (89′).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS