El Sant Andreu juga demà la semifinal dels Històrics contra la Muntanyesa

La Unió Esportiva Sant Andreu tornarà demà a la tarda al Municipal de Guinardó. El conjunt entrenat per Piti Belmonte s’enfrontarà a la Muntanyesa en la primera semifinal del Torneig dels Històrics. El partit, que començarà a les sis de la tarda, serà una prova més de nivell per al conjunt andreuenc. Els de Piti, que van classificar-se després de superar dimarts l’Europa i el Sants, tractaran de derrotar el conjunt de Nou Barris per plantar-se a la final del Torneig, que es jugarà dissabte a les 18.30h. El Sant Andreu buscarà la seva tercera victòria en un trofeu que han guanyat dos cops: L’any 2005, contra la Gramenet B; i en l’edició del 2007, contra l’Horta. La Muntanyesa, per la seva banda, buscarà la seva primera final.

El conjunt de la tercera divisió, entrenat per Antonio Escudero, es va guanyar un lloc a la semifinal després de superar dilluns el Cornellà i el Martinenc en el seu grup.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS