Guzmán i els bons records contra el Vila-real B

La Uníó Esportiva Sant Andreu treballa en vista el debut a la lliga al Narcís Sala. La visita del Vila-real B -el conjunt groc va empatar en la primera jornada al camp del Reus (1-1)- serà una altra prova de foc per a un equip que vol agradar en l’estrena davant el seu públic. Si hi ha un jugador a la plantilla andreuenca que guarda un bon record del filial groc aquest és Iván Guzmán. Un gol del mitjapunta la temporada passada en temps de descompte va donar una merescuda i treballada victòria contra  el filial del Vila-real. Iván té molt present aquell partit: “Em van sortir molt bé les coses. Vaig jugar la segona part (va entrar a punt d’acabar-se la primera part perquè Xavi va tenir un cop), recordo que vam haver de treballar molt per guanyar el partit.” Guzmán va fer un gran gol al minut 92 quan, de primera, va engaltar una bona centrada per acabar amb l’empat: “No m’ho vaig pensar, la pilota em venia de la dreta i em va sortir un bon xut.” Té motius per guardar un bon record d’aquell enfrontament:”Aquest gol i un altre a la copa del Rei són els únics que vaig fer.” En aquell partit, Guzmán també va forçar un penal. Una pena màxima que Aaron Bueno va malbaratar. “Sí que ho recordo. Aquella errada ens va obligar a donar un plus més.” A banda de Guzmán, sis jugadors més de la plantilla van disputar aquell partit: Morales, Azparren, Ibon, Xavi Jiménez, Carroza i Ton Alcover. Precisament un xoc entre Carroza i Ton Alcover va acabar amb el migcampista de la Vilella Alta hospitalitzat per un fort traumatisme. “Aquell dia ens va passar de tot. Va ser un partit molt accidentat, sort del gol de Guzmán”, explica Albert Carroza que a causa del cop també va acabar demanant el canvi.

El partit contra el Vila-real al Narcís Sala, no va tenir res a veure en el que van jugar tots dos equips a la primera. L’equip va perdre amb molta contundència: 4-1. “No ens va sortir res. Va ser un mal dia, ens van poder fer més gols”, recorda Carroza.

“Estem avisats. Els filials són sempre perillosos. Hi ha molts jugadors de la temporada passada, que ara tenen més experiència i són més perillosos”, explica Carroza. Tot i això l’equip està molt motivat. La consigna és allargar el bon moment: “Guanyar en un camp tan complicat com el del Nàstic ens ha donat molta confiança. Les sensacions són molt bones, Sabem quin és el camí.”

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS