Il·lusió i cares noves en el femení

El femení A de la Unió Esportiva Sant Andreu, que milita a la lliga nacional, ja es prepara en vista el principi de lliga. L’equip, que s’ha remodelat molt respecte a la temporada passada, va començar divendres passat els entrenaments.

De fet, només continuen quatre jugadores del passat exercici: Natalia López Julia Jarque, Carla Borrás i Nuria Vila. Fins al moment, s’han fet quinze incorporacions i podria haver-hi algun fitxatge més. La plantilla la configuren: Sonia Llop (Guineueta), Natalia López -porters-, Julia Jarque, Eybis Medina (Europa),

Clara Bujella (Levante Las Planas), Alba Esquena “Muka” (Lloret), Sheila Font (Levante Las Planas), Carla Torras (Levante Las Planas), Anna Llaona (Estartit) -defenses-, Mariona Masferrer (Son Sardina de Mallorca), Marta Zaragoza (RCD Espanyol), Inés Arozarena (Universidad de Buenos Aires), Laia Castilla (FC Barcelona), Carla Borrás -migcampistes-, Carla Sagré (RCD Espanyol), Marlen Villanueva (RCD Espanyol), Carol Pérez (Torrejón de Madrid), Laia Martinez (Martorelles) i Nuria Vila.

A la banqueta també hi ha novetats. El nou entrenador és Xavi Peris que anteriorment ha entrenat el Carmel, el Martinenc, el Sant Gabriel i  el Levante Las Planas. El tècnic tindrà Anabel Vigara d’entrenador ajudant. En aquesta pretemporada estan entrenant també tres jugadors del femení B: Gemma Castelo -defensa-, Jessi Galiano -migcampista- i Laura Rossell -davantera.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS