Meritori empat a L’Hospitalet

La Unió Esportiva Sant Andreu ha tancat la pretemporada amb un meritori empat a la Feixa Llarga. Tot i que els andreuencs van avançar-se gràcies a un gol de Puerto; al final van haver de remuntar a la segona part després dels gols de Luque i Bueno. Va ser Nuha qui va establir l’empat final (2-2)

Era l’última prova abans de començar i la lliga i el Sant Andreu va complir amb nota. Amb Ton Alcover i Ibon per primera vegada a la sala de màquines, els andreuencs no van trigar avançar-se en el  marcador. Va ser als nou minuts després d’una bona jugada personal de Nuha. El davanter es va internar per banda dreta i després de desfer-se de dos defenses, va donar el passi de la mort a Puerto perquè marquès a plaer. Arran del gol, els de Piti, molt bé situats, van cedir la iniciativa als locals. El partit -tret d’una esplèndida mà de Morales en un xut de Morgado invalidat per fóra de joc (19′)- transcorria sense oportunitats de gol, fins que al fil del descans Luque en una falta escorada a la dreta de l’àrea de Morales empatava gràcies a un llançament magistral.
Al segon temps, els de Piti van sortir decidits a per la victòria. Als 55′, Craviotto, en una bona intervenció,  evitava el segon de Puerto. Tot i això, l’Hosptalet  (que acabava de fer cinc canvis) qui s’avançava. Va ser en un potent xut de Bueno molt ben col.locat. El resultat no mostrava la realitat al terreny de joc i més després que l’àrbitre passés per alt unes clares mans d’Agustín dins l’àrea hospitalenca. El Sant Andreu no va defallir i a nou minuts del final, Nuha empatava de cap. Va ser a la sortida d’un córner quan, de nou, va saltar més que ningú. Bon final a una pretemporada exigent. Diumenge, a Tarragona, comença la lliga.

CE L’HOSPITALET: Craviotto, José, Valentín, Agustín, Aleix, Ruben Alcaraz, Canario, Eric, Morgado, Luque i Carreras. També van jugar Peque, Lucas, Álex, Joel, Nano, Iu i Bueno.

UE SANT ANDREU: Morales, Llamas, Juanma Viale, Azparren, Jefferson, Ton (Lucas Viale 46′), Ibon (Felipe 73′), Xavi, Puerto, Calderón (Murillo 46′) i Nuha.
ÀRBITRE: Navarro Pérez. Va ensenyar targeta groga  a Alcaraz (23′), Luque (43′), Iu (75′) i Agustín (90′), de l’Hospitalet;  i Azparren (53′), del Sant Andreu.
GOLS: 0-1, Puerto (9′) . 1-1, Luque (42′) . 1-2,  Bueno (61′). 2-2, Nuha (81′)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS