Meritori empat a Sabadell

La Unió Esportiva Sant Andreu continua posant-se a to en vista l’inici de lliga. Els de Piti han completat un molt bon partit a la Nova Creu Alta i han empatat a zero Sabadell.

Contra un rival d’una categoria superior, els andreuencs mai han perdut la cara a un partit que serveix per continuar agafant la forma i anar acumulant minuts. Tot i que el Sabadell ha portat el ritme del partit, els andreuencs també han tingut les seves possibilitats en una primera part força igualada. Cert és que Aridai -fregant el pal als 10 minuts- i Tamudo -a punt de marcar per l’escaire  a punt de finalitzar la  primera part- van poder avançar els arlequinats, però Xavi Jiménez i Calderón també van tenir dues bones oportunitats en dues jugades que van ser castigades amb dos fora de joc més que rigurosos.  A la segona part, els dos entrenadors van fer numerosos canvis. Tot i això, el partit va seguir marcat per la igualtat. Azparren va tenir la primera oportunitat amb una rematada de cap que es va perdre per sobre del travesser. Els de Piti malgrat els canvis (van tornar a jugar els Juvenils Joel, Sergio i també Jonathan) mai van sucumbir. Tret de dues rematades de Sandro i Oriol González, Morales no va patir per mantenir la porteria a zero fins als últims dos minuts, quan Ernest va enviar una pilota al pal i Agus va estar a punt de marcar.

Al final, l’empat va ser just. Azparren va ser l’únic que va jugar tot el partit. Els de Piti tornaran jugar demà passat contra el Santboià – Serà la Copa Catalunya – El primer partit oficial.

CE SABADELL: Nauzet, Espasandín, Cristian, Collantes, Eguaras, Sotan, Aridai, Kiko Olivas, Tamudo, Estelles i Javi Hervás.  També van jugar De Navas (p),  Agus Medina, Sandro, Pol Moreno, Oriol González, Edgar, Javi Jiménez, Longás, Ernest i Riau.
UE SANT ANDREU: Manu, Llamas, Jilmar, Viale, Azparren,  Ton Alcover,  Carroza, Guzmán, Felipe, Calderón i Xavi Jiménez. A la segona part també van jugar Morales, Leal,  Viale, Azparren, Jefferson, Joel, Víctor, Puerto, Sergio, Jonathan i Artur.
ÀRBITRE: Sánchez Arias. Va amonestar Carroza, del Sant Andreu.
ENTRADA: Uns 800 aficionats.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS