Nova victòria a Vilafranca

La Unió Esportiva Sant Andreu continua ultimant la seva preparació en vista a la lliga. Els de Piti han aconseguit  la victòria al municipal de Vilafranca (1-2), en una prova en què el tècnic va repartir molt els minuts. Joel i Calderón, amb l’ajuda d’un defensa, van ser els golejadors dels andreuencs.
Una de les bones notícies va ser veure Ibon Gutiérrez en l’onze inicial. Superats els seus problemes al turmell, el bilbaí va debutar a la pretemporada. Als quatre minuts, una llarga i molt ben trenada jugada dels andreuencs, la va culminar el juvenil Joel amb un bon xut que va fer inútil l’estirada de Marc Ramírez. Els de Piti van ser clars dominadors. Nuha, la gran referència en atac, va estar a punt d’eixamplar dos cops la diferència. El primer xut es va anar per centímetres (15′) i el segon ho va treure el porter amb una bona intervenció (20′). L’empenta andreuenca va tenir premi als 21 minuts. Va ser a la sortida d’un córner molt ben xutat per Ibon, Calderón la va pentinar amb molta intenció i Medina la va acabar introduint en la seva pròpia porteria quan la pilota ja entrava.
Un xut de Munta (35′), que va neutralitzar Morales amb una bona aturada, va ser l’única oportunitat dels locals en una primera part molt rodona dels andreuencs.
A la segona part, Piti va dosificar les forces. De fet, Morales i Nuha van ser els dos únics que es van mantenir a l’onze. Les forces van igualar-se i al quart d’hora,  Guti escurçava distàncies per als locals. Ho feia en rematar de cap, lliure de marca,  dins de l’àrea andreuenca. L’intent de reacció local va quedar del tot esvaït amb l’expulsió d’Aítor. Xavi Jiménez va perdonar el tercer després d’una bona jugada d’Oriol (68′). En temps de descompte, entre el pal i Morales van evitar l’empat de Font.
Diumenge, els de Piti clouran la temporada a la Feixa Llarga de l’Hospitalet. Serà l’últim test abans de debutar a la lliga.
FC VILAFRANCA: Marc Ramírez, Albarrán, Aítor Casas, Medina, Mozó (Guti 46′), Díez (Antolinez 46′), Cuéllar, Marcos (Roca 72′), Munta (Font 46′), Oribe (Bernat 46′) i Santi Triguero (Boira 46′).
UE SANT ANDREU: Morales, Llamas, Arthur, Lucas Viale, Jefferson, Joel, Ibon, Víctor, Guzmán, Calderón i Nuha. A la segona part, Morales, Fran, Juanma Viale, Azparren, Sergio, Ton Alcover, Jordi Méndez, Xavi Jiménez,  Puerto, Felipe i Nuha (Oriol 63′).
ÀRBITRE: Vico Moreno. Va expulsar per doble groga Aítor Casas (27′) (62′) del Vilafranca. Va ensenyar targeta groga a Felipe (46′), del Sant Andreu.
GOLS: 0-1, Joel ( 4′) . 0-2, Calderón (21′) . 1-2,  Guti (60′)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS