Nuha Marong: “Aquest any ens ho passarem molt bé”

Fa només tres dies que és jugador de la Unió Esportiva Sant Andreu, però Nuha Marong (Blanes, 16/06/1993) sembla que faci molt més temps que està en el club quadribarrat. “Em trobo molt a gust. Tothom m’està tractat molt bé i espero respondre a les expectatives que ha generat la meva arribada”, explica amb un enorme somriure. Nuha, que arriba cedit pel Llagostera, diu que té molt bones sensacions: “Hi ha un grup formidable; els companys m’han rebut amb els braços oberts. Crec que serà un any en què ens ho passarem molt bé.” No amaga que tot ha anat molt ràpid -el mateix dia de signar el seu contracte ja va debutar amb la samarreta del Sant Andreu als Històrics- però diu que s’està adaptant molt ràpid: “Vaig conèixer els companys al mateix camp; no vaig tenir temps de parlar gaire amb ells, però quan la pilota va engegar a rodar, semblava que feia molt de temps que estaven junts. Ens hem d’acabar de conèixer però m’estic trobant molt bé.”

També destaca la gran acollida que ha tingut per part de l’afició andreuenca: “Als Històrics, em van animar molt. Noto la seva estima. Els hi agraeixo molt.” Nuha, que va marcar el gol de la victòria en la final contra el Badalona que va donar el tercer títol als andreuencs, admet que va tenir el debut somiat: “Sé que m’han fitxat per marcar gols. M’agradaria fer-ne molts, però el que puc prometre és esforç i treball. Espero que el que vaig marcar contra el Badalona sigui el primer de molts. ”

Cedit pel Llagostera durant les dues pròximes temporades, Nuha diu que ara el que més l’interessa és adaptar-se el més aviat possible: “Tothom vol jugar en segona A, però sé que allà hauria gaudit de pocs minuts, per això quan el Sant Andreu es va interessar no vaig dubtar en acceptar l’oferta. Havia parlat amb altres equips, però el seu projecte em va engrescar molt.” Creu que, aquest any,  aprendrà molt amb Piti a la banqueta: “Ell em diu que estigui tranquil, que m’adapti. Tot anirà bé. Estic convençut.” Tot i que va ser reticent a donar un número de gols, l’exdavanter del Llagostera no amaga que “fer 10 o 15” és un repte que s’ha marcat: “M’han portat per fer gols. Ho sé i espero no decebre ni al tècnic, ni als companys, ni als aficionats.”

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS