Piti: “Encara ens falta molt”

El tècnic andreuenc es va mostrar satisfet pel treball de l’equip i per haver assolit la classificació per a la final del Toneig: “Encara estem lluny del nostre veritable nivell. Tot i això hem treballat molt.” No amaga que el principal objectiu és agafar la forma i creu que  l’equip va pel bon camí: “Hem de ser conscients que encara ens falta molt.” En aquest sentit va destacar les moltes lesions que estan haver-hi en la pretemporada: “Hem de recordar que tenim sis lesionats i molts jugadors amb molèsties.” També va elogiar el bon debut de Nuha: “S’ha notat molt. Ens ha donat presència. L’equip trobava a faltar un jugador de les seves característiques. ”
El davanter, que va jugar la segona part, també es va mostrar satisfet per debutar amb la samarreta del  Sant Andreu: “Vinc cedit, aquest és un projecte interessant.” Va ser rotund quan se li va preguntar pel número de gols: “Tots els que pugui… 10 o 15.”

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS