Piti, satisfet amb l’actitud de l’equip

El tècnic del Sant Andreu, Piti Belmonte, es va mostrar satisfet per accedir a les semifinals del Torneig dels Històrics: “El més important és preparar-se, però sempre agrada guanyar. Tenint en compte que el dia abans vam jugar a Sant Boi, l’equip ha respòs bé. Hi ha jugadors que tenien massa minuts a les cames i, en algun moment, hem notat el cansament.”

Admet que, a falta de completar la plantilla, l’equip està fent una bona feina mirant de tapar les mancances de l’equip: “El més important, ara, és conjuntar el bloc. Encara ens falten jugadors això fa que alguns estiguin jugant més minuts que els desitjats, hem de tractar d’estar frescos.”

Admet que un Torneig com els Històrics, és un bon lloc per mirar d’ajustar les bases en vista a la lliga: “En partits de 45 minuts has d’estar molt atent perquè qualsevol errada ja no la pots corregir. Els equips de categoria inferior, competeixen al màxim i t’obliguen a estar sempre en tensió.”

Creu però que l’equip encara ha de treballar molt i que el marge de millora és molt gran:

“Estem en la fase inicial de la pretemporada i encara ens falta moltíssim. A més, el camp era molt petit; a la lliga ens trobarem de semblants. Són partits de molta disputa, de ser molt agressius i de molt contacte. Partits com el de l’Europa o com el de divendres amb la Muntanyesa ens estan anant molt bé, per arribar amb les millors garanties a l’inici de lliga.”

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS