Piti valora els últims fitxatges

El tècnic de la Unió Esportiva Sant Andreu, Piti Belmonte, va fer una petita valoració dels últims jugadors que s’han incorporat a la primera plantilla. D’aquesta manera defineix Piti a Arthur Böhkle, Felipe Gonçalves, Jefferson Arroz i  Francisco José Leal.

Arthur: “És un jugador molt jove encara en procés de formació que aportarà competitivitat als entrenaments. Té molt bones condicions però està encara en una fase d’aprenentatge tractarem que ho faci ràpid.”

Felipe: “És un mitjapunta amb una molt bona punta de velocitat per obrir espais. A més, és un bon finalitzador amb les dues cames. Necessitarà temps per adaptar-se a la categoria. Ha d’agafar ritme de joc i intensitat.”

Jefferson: ”A diferència dels altres tres reforços, és un jugador que ja està més fet. Un lateral amb molt bona incorporació per banda, que veu molt bé les passades interiors. S’ha d’adaptar al futbol espanyol. Tot i això, del primer al segon amistós que hem fet, s’ha vist una molt bona evolució.”

Leal:  “És jove però serà  ja la seva tercera temporada com amateur. S’ha format en una molt bona escola. Ha estat molt temps a Sevilla. A més, és un jugador molt intens que també pot jugar de central. Ha de competir en els entrenaments i estar preparat perquè en una temporada tan llarga tindrà les seves possibilitats.”

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS