Tot en contra a Sant Boi

En un partit en què res li va sortir de cara, el Sant Andreu ha quedat eliminat de la Copa Catalunya (2-1). Amb 10 homes, els de Piti han remuntat el gol inicial del Santboià, però quan més mèrits feien per endur-se la victòria, en un contracop Jota va fer el 2-1, a quatre minuts del final. A més de l’eliminatòria, els andreuencs també van perdre Carroza que va abandonar el camp lesionat.
Tot i que els de Piti van sortir amb determinació, els locals van avançar-se en la primera aproximació a porta. Va ser a la sortida d’un córner quan Carmona sorprenia els centrals i Manu amb una rematada de cap a la mateixa línia (14′). El gol va ser un cop dur pels andreuencs. El Santboià, per contra, es trobava molt còmode.  Ben tancat al darrere i mirant de sorprendre  al contracop, obligava als de Piti a treballar el doble. La connexió Xavi i Puerto va tenir dues bones oportunitats per trencar l’empat -el porter local va estar molt atent, en dues rematades de Puerto després de dues assistències del capità- (21′ i 35′), però també és cert que Manu, brillant,  va evitar el 2-0 en una molt  clara ocasió de Didi que s’havia plantat sol dins de l’àrea.(34′). Als últims minuts de la primera part, els de Piti van poder empatar però ni Ton -la seva falta la va rebutjar bé el porter- (42′) , ni Xavi -va rematar per sobre el travesser- (44′) van poder superar Jaume Albert. El Santboià se n’anava al descans amb avantatge.

Només començar la segona part, Guzmán va poder empatar però va rematar molt malament després d’una bona assistència de Sergio.  El Santboià no va canviar de tàctica. Va tapar forats i en un nou contracop Manu va evitar el segon en una rematada de cap de Dani Iglesias (68′). A vint minuts del final, el partit es complicava per la rigurosa expulsió de Jilmar. I vuit minuts després, Carroza abandonava el camp lesionat. Amb tot en contra, però, el Sant Andreu va reaccionar. El juvenil , Oriol empatava en la primera pilota que tocava, mentre que Llamas (a la segona part de migcampista) va estar a punt de fer l’1-2. El porter ho evitava en una gran intervenció i en la següent jugada, Jota donava el triomf al Santboià. Els de  Piti juguen demà els Històrics en un triangular amb l’Europa i el Sants.

FC SANTBOIÀ: Jaume Albert, Kilian, Carmona (Zurita 62′) Daniel Iglesias, León, Morillo, Didi (Víctor 78′), Libo, Nico Kata (Dani Luis 68′),  Gerard i Jota.
UE SANT ANDREU: Manu, Llamas,  Manu Viale, Arthur (Lucas Viale 78′), Jilmar, Ton Alcover (Fran 46′), Víctor, Guzmán, Xavi Puerto (Joel 46′), Sergio i Xavi Jiménez (Carroza 46′). (Oriol 78′)
ÀRBITRE: Otal González Va amonestar Morillo (17′), Libo (39′) i Dani Iglesias (46′),  del Santboià i Ton (43′), del Sant Andreu. Va expulsar Jilmar (48′) i (70′), per doble amonestació.
GOLS: 1-0, Carmona (14′) . 1-1, Oriol (79′) 2-1, Jota (86′).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS