Un juvenil ple de cares noves

El juvenil de la Unió Esportiva Sant Andreu, sota les ordres de Rubén García, ja ha completat les dues primeres setmanes de preparació (va començar el 23 de juliol), en vista a la lliga. L’equip tornà demà dia 8 de Tossa de Mar, lloc triat per fer una estada de quatre dies. Respecte a  la temporada passada, l’equip és totalment nou perquè només hi continua Sergio Velarde. A banda dels jugadors del juvenil B i del cadet que s’incorporen a l’equip s’han fet un total d’onze fitxatges.

L’equip ja ha disputat un amistós. Va ser contra la selecció sub-23 dels Estats Units a la que van guanyar per 2-0 (gols de Kevin i Dani Pérez). Jugarà dos partits més. Dissabte, contra una selecció dels Estats Units i diumenge contra el primer equip del Ripollet -els dos partits es disputaran al Narcís Sala (18h)-

A falta d’un central, la plantilla la configuren:  Marc Priego (Masnou), Kilian Cañabete (Rubí), Pau Otero (juvenil B) -porters-, Roger Vives (juvenil B), Nico Costa (Llefià), Christian Pazo (Santa Eulàlia), Adrià López (Mercantil), Jordi Méndez (juvenil B), Mikel Bergerandi (Badalona), Pol Fábregas (Manlleu) -defenses-, Ibrahima Kaba (cadet A), Guillem López (Cadet A), Venegas (Tecnofutbol), Albert Páraga (Badalona), Joel Armengol (juvenil B), David Ortega (juvenil B), Daniel Pérez  (juvenil C) -migcampistes-, Alberto García (cadet A), Kevin Alarcón (juvenil B), Ferran Roca (juvenil B), Oriol Fernández  (Sant Cugat), Víctor Molina (juvenil B), Xavi Pérez (Sants), Adrià López, Sergio Velarde (juvenil A), Brian Ragageles (juvenil B) i Daniel Delgado (cadet A)  -davanters-

L’equip està entrenat per Rubén García i Fredi Osorio. La resta del cos tècnic són Jordi Hérnández, Benja Portillo, Josep Llop, Víctor Vilarrasa, Julio Pérez, Francesc Vives,  Roberto Merchán i David Monterde.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS