Any esperançador per al Benjamí A

El Benjamí A de la Unió Esportiva Sant Andreu fa dies que treballa en vista el començament de lliga. El conjunt entrenat per Iván Diaz comença un any molt il·lusionat.

L’equip andreuenc ha fet cinc incorporacions: Gorka Boada, Adria Dosaigues (tots dos del Cornellà), Rubén Diaz (Damm), Izan Montenegro (Sant Vicentí) i Joan Ruiz (Badalona). La resta de l’equip el formen Marc Ballart, Bryan Lozano, Juan Magro, Marc Martínez, Sergi Gálvez, Alejandro Redondo i Yuta Maeda.

Fins al moment, el benjamí ha disputat dos amistosos. Va guanyar el Sitges,equip que tindrà en el mateix grup a la lliga,  per 5-1  (Adrià Dosaigues i Izan Montenegro, van fer dos gols i l’altre el va marcar Rubén Díaz) i van empatar 2-2 contra l’aleví A de la Muntanyesa (Rubén Diaz i Bryan Lozano, van fer els gols).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS