Duel d’invictes a Pomar

La Unió Esportiva Sant Andreu visita demà el Badalona amb la intenció de mantenir el seu lloc privilegiat a la classificació. Els escapulats, com els andreuencs, han certificat un inici de lliga immaculat. Dues victòries per la mínima -a Cornellà (0-1) i contra l’Elx B (1-0)- i un empat -diumenge, a Tarragona (1-1)- han convertit el Badalona en un dels equips revelacions en aquest començament de lliga.

Les reduïdes dimensions del camp de Pomar -les obres a l’Avinguda de Navarra han originat el canvi d’escenari en aquest començament de temporada- és un dels aspectes que més preocupa el conjunt andreuenc: “És un handicap. Ells treuen molt rendiment aquest aspecte. Haurem de sobreposar-nos a un camp petit i a jugar en espais reduïts i amb la pilota sempre a prop de l’àrea”, explica el tècnic Piti Belmonte.

L’escenari no és l’únic contratemps que es trobarà l’entrenador andreuenc. A diferència de les tres jornades anteriors, Piti no podrà repetir onze. El comitè de competició ha desestimat el recurs que el club va presentar per tal que Nuha no fos sancionat. El davanter ha estat castigat amb un partit de suspensió. És una baixa important i més tenint en compte tot el que podria aportar en un camp tan reduït com el de Pomar.

Els lesionats Jilmar i Carroza tampoc han entrat en una convocatòria que conformen 19 jugadors: Morales, Manu, Llamas, Azparren, Lucas Viale, Arthur, Juanma Viale, Leal, Jefferson, Ton, Ibon, Puerto, Borreda, Víctor, Xavi, Guzmán, Felipe, Calderón i Bruno Vinicius.

Igual que el Sant Andreu, el Badalona és un equip en procés de formació amb molta gent nova començant pel tècnic, Manolo González, que ha tornat al conjunt escapulat avalat per una excel·lent trajectòria a la Muntanyesa. A banda de Piti (la temporada passada va entrenar el Badalona) el partit també serà especial per Albert Puigdollers. El Badalona va ser el club en el qual el tècnic assistent va penjar les botes la temporada passada: “Serà un partit estrany  perquè fins fa uns mesos, molts jugadors amb els quals mantinc molt bona relació eren els meus companys. El partit començarà a les sis de la tarda i serà arbitrat pel col·legiat navarrès Leo Ollo.


Veure més vídeos

FOTO: Judit Andreu, VIDEO: BTV

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS