El femení cau a Saragossa

El femení A de la Unió Esportiva Sant Andreu va caure en la seva visita a Saragossa. El conjunt entrenat per Xavi Peris no va poder puntuar al camp del Transports Alcaine (2-0) i va encaixar la segona derrota a la lliga. Malgrat la derrota, les andreuenques van arribar a Saragossa molt motivades. De fet, durant els primers minuts van portar la iniciativa i seves van ser les millors oportunitats. Quan millor estava jugant el Sant Andreu, el conjunt local es va avançar gràcies a un xut llunyà. El gol va ser un cop dur per les andreuenques que va trigar a reaccionar. Amb l’1-0, el duel va donar pas a un joc descontrolat amb pilotes a l’aire buscant l’esquena de la defensa rival. Les locals, amb el marcador a favor, van aprofitar la situació per perdre temps i arribar amb avantatge al descans. A la represa, les aragoneses van seguir la dinàmica de desfer-se de la pilota a l’espera que fos el Sant Andreu qui s’apropés al seu camp. Les locals, molt ben situades en defensa rebutjaven qualsevol ocasió de perill. En una jugada aïllada, Naima es feia amb l’esfèrica sortint-se entre tres rivals per acabar establint el 2 a 0 definitiu. Amb el resultat gairebé sentenciat, el Sant Andreu jugant ja amb el cor que amb el cap va intentar retallar distàncies, però sense encert. El temps s’acabava i el gol no arribava, d’aquesta manera les quadribarrades sumen la segona derrota consecutiva i ja tenen la mirada posada en el pròxim partit a casa contra el Lloret.

Transports Alcaine B: Nerea Gorria, Paola Cebollada, Ana Sáenz de Pipaon, Mónica Latorre, Alejandra Bernal, Elena Pradilla (Diana, 48’), Bárbara Gallego ( Irene Gayarre, 64’), Carolina Morales, Laura Boix, Alba Alvarez (Carolina García, 79’) i Laura Palomino (Naima, 69’).

Sant Andreu: Sonia Llop, Carla Sagre, Julia Jarque, Gemma Castelo, Eybis Medina (Clara, 75’), Jéssica León (Michelle, 60’), Anna Llaona, María Zaragoza, Marlene Villnaueva (Mariona, 60’), Laia Castilla (Torras, 75’) i Carla Borras.

Àrbitre: Asensio Silva. Sense targetes.

Gols: 1-0, Laura Palomino (24’). 2-0, Naima García (71’).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS