El juvenil debuta amb victòria (0-1)

El juvenil A de la Unió Esportiva Sant Andreu va debutar el passat cap de setmana a la lliga amb una extraordinària victòria. El conjunt entrenat per Rubén García afrontava el primer desplaçament amb moltes  baixes, però tot i això es va endur els tres punts al camp del  CE Mataró (0-1).

Els andreuencs van portar el pes del partit durant tota la primera part i fruit d’això, a cinc minuts de descans, va arribar el gol de Jordi Méndez en un gran llançament de falta lateral.

 El Sant Andreu va poder sentenciar només començar la segona part, però va malbaratar dues oportunitats molt clares. Després, els locals van passar a dominar el partit però no van saber aprofitar les seves oportunitats. Els cuadribarrats van serrar les dents i van saber aguantar el resultat per obtenir una victòria molt treballada en un camp molt complicat.

La primera alineació que va presentar Rubén García va ser la formada per: Marc, Pol F., Jordi, Ortega, Mikel (Alberto 57’), Guille, Joel, Kevin (Brian 88’), Velarde, Roca (Victor 68’) i Oriol (Xavi 78’)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS