Gran Victòria del juvenil a Mollet (0-2)

Segon partit com a visitant a la lliga i segona victòria del juvenil A de la Unió Esportiva Sant Andreu. Els jugadors de Rubén García van donar una molta bona imatge i van ser molt superiors a un Mollet que fins diumenge es mantenia invicte a la lliga. Els andreuencs van portar sempre el domini del partit davant un rival que es va tancar molt al darrere i que mai va inquietar la porteria de Marc Priego.

El Sant Andreu es va avançar amb un gol de Jordi Méndez , al fil del descans, i va sentenciar al poc de començar la segona part, gràcies a una extraordinària jugada personal d’Oriol Fernández, amb barreta inclòs.

Els andreuencs són un dels quatre equips que lideren la classificació, amb set punts de nou possibles. La setmana vinent reben al Narcís Sala, el Vila Olímpica.

Mollet: Jonatan, Marc, Nil (Jon 46’), Cristian, Yeray (Cristian González 76’), Delgado, Jalal, José Carlos (Pablo 55’), José González, Villalba i Marcos (Edgar 61’).

Sant Andreu: Marc Priego, Pol Fàbrega, Jordi Méndez, Pol Huerta, Nico Costa, Guillem López, Ferran Roca (Ortega 61’), Joel Armengol (Brian 79’), Oriol Fernández (Mikel 89’), Kevin Alarcón i Velarde (Molina, min. 52).

Gols: 0-1, Jordi Méndez (44’). 0-2, Oriol Fernández (48’)

Àrbitre: Carrero Romera. Va amonestar Nil, Delgado, Jalal i Pablo, del Mollet; i Guillem López i Pol Fàbrega del Sant Andreu.

Jordi Méndez, a la imatge en un entrenament del primer equip, va fer el 0-1.
FOTO: JUDIT ANDREU

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS