Marcos Martins: “El primer objectiu és donar estabilitat al club”

Després de ser escollit dilluns per la Junta General d’Accionistes nou president de la Unió Sant Andreu, Marcos Martins ha estat presentat oficialment en el càrrec aquest migdia.

En un acte senzill, a la sala de premsa de l’Estadi Narcís Sala, Dinorah Santa Ana (propietària de l’empresa que gestiona el 96% de les accions del club) ha donat l’alternativa a un president que espera “no decebre i complir les expectatives.”

El nou president ha volgut deixar clar que el primer objectiu que s’ha marcat és “donar estabilitat” al club: “És sabut que la situació econòmica del club és complicada però si estem aquí, és perquè estem convençuts que li donarem la volta a la situació.”

Marcos Martins, que ha fet la primera part del seu discurs en català, s’ha dirigit als aficionats als quals demana unió, compromís i confiança: “Tots junts serem més forts. Quant a l’afició, aquest club està molt viu, Això i els molts nens del futbol base i pare que ens donen confiança m’omplen d’orgull.”

En l’àmbit esportiu, Marcos s’ha mostrat prudent però ambiciós a la vegada: “Estem en una categoria molt complicada, en un grup molt dur. El primer objectiu ha de ser la permanència però som conscients que amb aquest equip podem somiar assolir el màxim.”

El president andreuenc també ha destacat la feina dels jugadors i del cos tècnic en aquest inici de lliga: “S’ha fet una plantilla molt competitiva. Tenim jugadors contrastats que coneixem molt bé la categoria, joves amb molt de talent i un cos tècnic molt competent.”

Dinorah Santa Ana Da Silva ha revelat que, fins ara, la seva empresa Strategic Business Development XXI ha posat un milió i mig d’euros en el Sant Andreu i que el club acumula un deficit de set milions d’euros. També va avançar que s’estan auditant els comptes per saber la situació real del club.

Podeu seguir tota la roda de premsa aquí:

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS