Minuts per tothom a la Verneda

La Unió Esportiva Sant Andreu s’ha volgut afegir a la festa de presentació del Club Esportiu Júpiter i ha participat en el Torneig Vila de Sant Martí. En un partit molt disputat, els locals s’han endut la victòria gràcies a un solitari gol del davanter Xavi Torrent a quatre minuts del final.

L’enfrontament, molt igualat, ha estat una bona prova perquè Piti donés minuts als jugadors menys habituals. De fet, a l’onze inicial únicament hi havia dos jugadors que han estat titulars en les tres primeres jornades de lliga: Manu Viale i Ton Alcover. El tècnic ha dosificat els minuts en vista el partit de diumenge contra el Badalona. En aquest sentit, el duel també ha servit perquè els andreuencs s’habituessin a un escenari (el camp de la Verneda) semblant al que es trobaran diumenge a Pomar. Viale (11’), en una rematada que ha sortit fregant l’escaire; i Bruno (28’), amb un xut sec que s’ha perdut alt, han pogut marcar pel bàndol andreuenc a la primera part. També és cert que els locals -molt motivats i amb ganes d’agradar el seu públic en la seva presentacíó- han pogut avançar-se en el marcador si l’àrbitre no hagués anul·lat per fora de joc un gol a Kuku (21’) i en una rematada de Mechi que ha escopit el pal (29’).

A la segona part, el Sant Andreu ha tingut fins a tres oportunitats clares. Els xuts de Guzmán i Ibon, de falta, els ha rebutjat el porter Buetas, mentre que Calderón, en immillorable posició per marcar, ha volgut assistir a Nuha que no ha arribat a la pilota. L’equip que ha marcat ha estat el Júpiter. Ha estat Xavi, amb un xut ras que ha superat Manu (va disputar els 90 minuts) després d’una pèrdua al mig del camp andreuenc.

El resultat era el de menys en un partit que ha servit al tècnic per fer proves i als menys habituals tenir minuts en una temporada que serà molt exigent.

CE JÚPITER: Gabri, Ignasi, Jaume, Jordi, Mechi, Pau, Darbra, Aítor, Eric, Fede i Kuku. També van jugar: Poche, Buetas (p), Javi, Edu, Serrano, Gueri, Prat, Álex, Ivan, Xavi i Casillas

UE SANT ANDREU: Manu, Fran, Viale, Arthur, Borreda, Ton Alcover, Joel, Guzmán,  Víctor,  Felipe i Bruno. També van jugar Azparren, Lucas Viale, Llamas, Ibon, Calderón, Jefferson, Nuha i Puerto

ÀRBITRE: Fernández Quintero. No va ensenyar targetes.

GOLS:  1-0 Xavi Torrent (86′).

Fotos: JUDIT ANDREU

[nggallery id=23]

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS