Nova victòria del juvenil que segueix imparable

Tremendament meritori està sent l’inici de campionat del juvenil de la Unió Esportiva Sant Andreu. El conjunt entrenat per Rubén García va obtenir una meritòria victòria contra la Vila Olímpica. El partit va ser molt disputat amb poques oportunitats. Tot i això, a la segona part els quadribarrats van posar una marxa més i van començar a dominar clarament el partit contra un rival molt ben posicionat. Tot i les moltes oportunitats locals, el gol no va arribar fins al minut 71. Va ser després d’un clar penal comès sobre Oriol Fernández que va transformar amb molta tranquil·litat Alberto.

La victòria permet als andreuencs liderar la classificació juntament amb la Damm. Els dos equips han fet deu punts de dotze possibles. Dissabte, els de Rubén García visiten Can Torelló per jugar contra el Gavà (18.00h).

UE Sant Andreu: Marc, Pol Fàbrega, Pazo, Pol Huerta, Jordi Méndez, Guille (Ortega 30’), Ferran (Brian 73’), Joel (Párraga 75’), Oriol Fernández, Kevin, Molina (Alberto García 52’)

CE Vila Olimpica: Jordi, Patrick, Javi, Fabio, Toni (Joaquin 75’),Manu (Bautista 51’), Juanjo, Branco (Marc 64’), Javi, Aleix i Alex (Mario 54’)

Àrbitre: López Carballo. Va amonestar Pol Fàbrega i Ortega, del Sant Andreu i Manu, Toni, Fabio Javi i Patrick, del Vila Olímpica.

Gols: 1-0, Alberto García (71’)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS