Piti Belmonte no es refia de l’Hospitalet

Després de gaudir, dimarts, d’una merescuda jornada de descans, la Unió Esportiva Sant Andreu va tornar aquest dimecres a la feina. El tècnic, Piti Belmonte, va dirigir aquest dimecres una doble sessió preparatòria. L’equip ha començat a preparar el partit contra un Hospitalet que vindrà ferit al Narcís Sala. Els hospitalencs són cuers si bé és cert que en aquest inici de lliga tampoc els ha acompanyat la sort. Els de Kiko Ramírez han perdut els dos partits per la mínima. El primer al camp de l’Elx B (2-1) i el segon, diumenge, a la Feixa Llarga quan en un partit molt accidentat, el Nàstic se’n va endur la victòria en el descompte. El tècnic, Piti Belmonte, no es refia del conjunt hosiptalenc: “Tenen molt bon equip i mereixem més del que han aconseguit en aquestes dues jornades.” És per això que té clar que no es poden confiar: “Sabem de la qualitat que tenen. L’any passat es van quedar a les portes de la segona A. D’igual manera que contra el Nàstic i el Vila-real, haurem de fer les coses molt bé per obtenir la victòria”, va explicar.

Malgrat tot, Piti no amaga que les dues victòries consecutives, en les dues primeres jornades de lliga, han col·locat els andreuencs en una situació immillorable en un inici de temporada que no era fàcil. El tècnic, Piti Belmonte, destaca la importància de les dues victòries: “Estic molt content pels sis punts, sobretot contra els rivals que s’han aconseguit. El Nàstic i el Vila-real són dos molts bons equips i té molt de mèrit aquest inici.” L’entrenador del Sant Andreu no amaga la importància de començar bé en una lliga tan complicada: “Aquests resultats ens donen molta confiança per continuar progressant com a bloc. Ens fa creure en el que estem fent i en el nostre treball.”

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS