Preocupació pels arbitratges al Narcís Sala

El primer equip de la Unió Esportiva Sant Andreu ha tornat avui a la feina amb la derrota contra l’Atlètic Balears (1-2) encara molt present. La manera com es va produir -el segon gol del conjunt balear va arribar en el moment que més atacava el conjunt de Piti- i el rigorós arbitratge -no va donar validesa a un gol de Xavi Puerto, en un xut que va travessar la línia de gol després que la pilota piqués en el travesser- ha fet encara més dura de pair una derrota que impedeix al Sant Andreu torna a ocupar una de les posicions capdavanteres.

Els andreuencs no han tingut gens de sort amb els arbitratges en el Narcís Sala. Fa dos diumenges, contra l’Hospitalet, l’equip va haver de fer un esforç extra després de la més que rigorosa expulsió de Nuha que els va obligar a jugar més de mitja hora amb un home menys.

Aquella acció -en les imatges es veu que el davanter andreuenc no toca la pilota amb la mà per enganyar a l’àrbitre com deia l’acta sinó perquè li donen una empenta i perd l’equilibri- va acabar sent decisiva perquè l’Hospitalet va acabar empatant aprofitant la inferioritat numèrica dels quadribarrats.

Una decisió greu i que va afectar el desenllaç del partit com també va passar diumenge passat contra l’Atlètic Balears quan el col·legiat no va concedir el gol a Xavi Puerto. Una acció que va ser molt protestada per la banqueta andreuenca (de fet el preparador físic del Sant Andreu va ser sancionat amb targeta per reclamar el gol) i que hauria suposat el 2-1. Les imatges de Barcelona Televisió no deixen cap dubte. La pilota traspassa totalment la ratlla de gol i deixen a la clara que el conjunt andreuenc ha estat perjudicat en aquest inici de lliga. Malgrat que des del club s’apel·la a la prudència, hi ha un cert malestar perquè la realitat és que s’han escapat uns punts de vital importància. Tot i això, s’espera que la situació canviï en els pròxims partits i que les errades no acabin perjudicant sempre el mateix bàndol.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS