La Unió Esportiva Sant Andreu rep demà el Centre d’Esports l’Hospitalet al Narcís Sala (17.00 hores). Avalats per dues victòries en les dues primeres jornades -a Tarragona (0-1), en el debut i contra el Vila-real (2-0), diumenge passat-, els de Piti volen allargar el bon moment i obtenir tres punts més que els possibilitaria mantenir el lideratge.

Com és habitual, l’equip ha fet aquest matí l’última sessió preparatòria abans del partit. En finalitzar, Piti Belmonte ha donat la llista que un cop més la configuren tots els jugadors disponibles. Així doncs, el defensa Jilmar Torres i el migcampista Alberto Carroza (segueixen un pla específic per superar les seves lesions al genoll) són les úniques baixes.

La llista la formen 20 jugadors i el tècnic andreuenc farà demà quatre descarts per fer la convocatòria final. La llista és la següent: Morales, Manu, Llamas, Leal, Jefferson, Lucas Viale, Azparren, Arthur, Juanma Viale, Ibon, Ton Alcover, Borreda, Víctor, Puerto, Nuha, Calderón, Guzmán, Xavi, Felipe i Bruno Vinicius.

La situació és ben diferent per a l’Hospitalet. El conjunt de Kiko Ramírez arriba a Sant Andreu sense haver sumat cap punt en les primeres dues jornades. Han perdut per la mínima contra l’Elx B (2-1) i el Nàstic (0-1), en dos partits en què van merèixer millor sort. Aquesta situació encara els fa ser més perillosos. El partit d’avui serà especial pels germans Viale, dos jugadors que la temporada passada es van quedar a només un pas d’assolir l’ascens amb el conjunt hospitalenc.

El Sant Andreu recorda a tots els seus socis que, d’igual manera que el darrer diumenge contra el Vila-real B, podran entrar al Narcís Sala amb el carnet de la temporada passada. D’altra banda, tots aquells aficionats que vulguin fer-se socis i assisteixen al partit; han de saber que se’ls descomptarà el preu de l’entrada de demà, si la presenten a les oficines en el moment de fer efectiva la seva alta.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS