Recurs per l’expulsió de Nuha

La Unió Esportiva Sant Andreu comunica que presentarà un recurs amb la intenció que la RFEF no sancioni Nuha Marong que va ser expulsat en el partit contra l’Hospitalet. Els serveis jurídics del club estan treballant per tal que el davanter no sigui castigat amb un partit de suspensió i, per tant, pugui disputar el partit de diumenge contra el Badalona.

El club aportarà en el seu informe diferents proves perquè considera que les dues targetes són molt rigoroses; especialment la segona. El col·legiat escriu en l’acta del partit que va expulsar Nuha per “jugar la pilota amb la mà, de forma intencionada, tractant d’enganyar-me” quan en les diferents imatges (les que té el club de material propi i les de les diferents televisions) es pot apreciar que la mà es produeix quan el davanter andreuenc està caient a terra desequilibrat com a conseqüència d’una clara falta d’un defensa rival.

El recurs es presentarà aquesta nit al comitè de competició de la RFEF. LA Unió Esportiva Sant Andreu entén que les al·legacions haurien de prosperar perquè a diferència del que diu l’àrbitre en l’acta, en l’esmentada jugada no s’aprecia intencionalitat del jugador en cap moment.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS