Trencar la ratxa a Alacant

El Sant Andreu visita demà el Rico de Pérez d’Alacant amb la convicció de posar fí a les últimes dues derrotes (17h). L’Hèrcules, que ha sumat set dels últims nou punts possibles, és un dels equips més perillosos de la categoria i un clar aspirant a recuperar la categoria que va perdre la temporada passada.

Tot i això, el conjunt de Piti viatja confiant en les seves possibilitats i sabedor que, malgrat l’exigència del rival, és un partit en què pot sortir reforçat.

Després de dirigir aquest matí una suau sessió preparatòria, Piti Belmonte ha donat la llista que configuren setze jugadors: Morales, Manu, Llamas, Azparren, Juanma Viale, Jefferson, Lucas Viale, Ton, Ibon, Puerto,Víctor, Xavi, Guzmán,  Calderón, Nuha i Bruno Vinicius. La principal novetat és el retorn de Jefferson després de complir el partit de sanció. Mentre que Jilmar i Carroza continuen una setmana més sense l’alta mèdica. Un cop acabat l’entrenament del matí, l’equip ha sortit en direcció Alacant.

Pel que fa a l’Hèrcules, rep el Sant Andreu en el seu millor moment des que es va iniciar la lliga. Tot i que Paco Peña va ser expulsat diumenge passat a Tarragona, finalment podrà jugar demà a la tarda. El comitè de competició ha acceptat el recurs que va presentar el conjunt alacantí i el lateral no ha estat sancionat.

Els de Pacheta després de perdre contra l’Eldenc (2-1), en la primera jornada acumulen quatre jornades sense perdre. Han empatat contra el Huracán (1-1) -a la segona jornada- i el Nàstic – diumenge a Tarragona (0-0)- i han guanyat l’Olímpic de Xàtiva (0-1) i l’Elx B (2-1)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS