Últims dies per emprovar-se la roba

La Unió Esportiva Sant Andreu recorda a tots els pares i els jugadors de futbol base que encara no hagin fet les proves de tallatge que es posin en contacte amb el club per fer-les el més aviat possible. Els jugadors que encara no hagin fet, hauran de fer-ho abans d’acabar el mes de setembre. Els dies que els nens es podran emprovar les peces de roba són el 22, el 23, el 25, el 26, el 29 i el 30 de setembre, entre les 17:30 hores i les 20:00 hores a l’Estadi Narcís Sala. Recordem que s’ha de demanar cita prèvia ja sigui per telèfon (93 311 29 54), presencialment a les oficines o mitjançant un correu electrònic a l’adreça: uniformes@uesantandreu.cat, indicant preferències tant de dia com de l’hora.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS