Un empat que sap a poc

Després d’endur-se els tres punts del camp del Mataró, en la primera jornada de lliga, el juvenil A de la Unió Esportiva Sant Andreu va debutar el passat cap de setmana al Narcís Sala contra l’Escola Gironès Sabat (2-2). Els de Rubén García van fer un partit molt complet però no van tenir sort i al final els tres punts no es van poder quedar a casa. Malgrat tot, els andreuencs van fer un molt bon partit. Als 12 minuts va arribar el gol de Ferran Roca, després d’una jugada d’estratègia molt ben executada per Joel. A la mitja hora, els gironins van empatar en una clara errada defensiva dels andreuencs. Tot i això, el Sant Andreu no es va arronsar i un minut abans del descans, Oriol Fernández establia el 2-1.

A la represa, els andreuencs van tenir diferents oportunitats per sentenciar però van perdonar el tercer gol. Tot i portar sempre el domini, aquest no es va materialitzar i a quatre minuts del final en una jugada molt desgràciada, els gironins van establir el definitiu empat a dos.

En el Sant Andreu cal destacar el debut de l’última incorporació, Pol Huerta. L’exjugador del Badalona va disputar els 90 minuts a un molt bon nivell. La setmana vinent els de Rubén García visiten el camp del Mollet.

UE Sant Andreu: Marc, Pol Fàbrega., Jordi Méndez, Pol Huerta, Mikel (Victor 74’), Guille, Joel, Kevin, Velarde, Roca i Oriol Fernández (Brian, 69’)

Més en

Duel directe al Narcís Sala

Premsa22 de setembre de 2018

Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa21 de setembre de 2018

Comunicat sobre l’estat mèdic de Víctor Alonso

Premsa20 de setembre de 2018

Victòria del Sant Andreu Atlètic i empat del Juvenil A

Premsa17 de setembre de 2018