Adéu a la copa Federació

La Unió Esportiva Sant Andreu ha quedat eliminada de la Copa Federació. Un solitari gol de Sascha als deu minuts de la segona part ha decidit un partit terriblement igualat i amb poques oportunitats. El Prat disputarà la final catalana contra la Montanyesa que va eliminar el Badalona en l’altra semifinal (2-1).

Es tractava de superar l’eliminatòria i de donar minuts als jugadors menys habituals, finalment només es va aconseguir una de les dues premisses. Amb un onze atípic -dels catorze que van guanyar a Alcoi a l’onze només han estat Víctor, Guzmán i Nuha-, el Sant Andreu ha caigut contra un equip que ha sabut fer el seu partit. Tot i el mal inici a tercera (fins diumenge encara no coneixien la victòria), el Prat ha evidenciat que li té agafada la mida  als andreuencs a qui ja van guanyar en pretemporada.

La primera part ha transcorregut sense que cap dels dos equips hagi tingut oportunitats de gol. Un xut de Felipe, al quart d’hora de partit, i una rematada de Molins, al fil del descans, han estat les úniques aproximacions a porta en un primer temps de molta lluita.

A la represa, el panorama no ha canviat gaire fins al minut 56 quan Sascha ha aprofitat una centrada de José per marcar de cap en una acció en què res ha pogut fer Manu. L’acció ha estat molt protestada pels jugadors andreuencs perquè  la jugada neix d’una falta molt clara sobre Leal. Durant l’última mitja hora, el Sant Andreu ho ha intentat però l’empat no ha arribat. Felipe ho ha pogut fer però el seu xut l’ha refusat Eric Alcaraz (72′). L’exporter andreuenc també ha evitat la pròrroga aturant una bona rematada de Víctor, en temps de descompte.   Als últims minuts, els andreuencs han arriscat jugant amb tres defenses però el marcador no s’ha mogut.  La setmana vinent el Prat i la Montanyesa -va eliminar el Badalona per 2-1- jugaran la final catalana de la competició.

AE PRAT: Eric Alcaraz, Martí, Eric Ruiz, Carrasco, José, Molins, Pedro Bilbao (Juli 88′), Carlos, Sascha, Guille (Llobet 90′) i Carlitos (Ferri 70′)

UE SANT ANDREU: Manu, Fran (Oriol Fernández 76′), Azparren, Arthur (Ton Alcover 69′), Jefferson, Carroza, Víctor, Adrià Borreda, Felipe, Guzmán (Xavi Jiménez 45′)  i Nuha.

ÀRBITRE: Martín Varas. Va amonestar José (10′), Carrasco (52′) , Sascha (57′)  del Prat; i Víctor (20′), Fran (21′), Nuha (33′), Adriá Borreda (57′)  i Xavi Jiménez (87′) del Sant Andreu. Va expulsar el tècnic andreuenc, Piti Belmonte (83′).

GOLS: 1-0 Sascha (56′).

Foto: AE Prat – Francisco Carrasco

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS