Carroza i Jilmar reben l’alta mèdica

La Unió Esportiva Sant Andreu prepara a consciència el partit de diumenge contra el València B (12h, al Narcís Sala). L’equip de Piti Belmonte ha fet avui doble sessió preparatòria. Dos entrenaments intensos en què el tècnic ha pogut disposar de tota la plantilla. I és que tant Alberto Carroza com Jilmar Torres han pogut completar la totalitat dels entrenaments. Després de lesionar-se a pretemporada (tots dos es van fer un esquinç de lligament al turmell), els dos jugadors han rebut l’alta mèdica i estan a disposició del tècnic per jugar diumenge contra el filial valencianista.

Ahir es mostraven feliços. “Després de tants dies treballant a un ritme més baix, és molt gratificant tornar a ser un més en tots els sentits. Em trobo molt bé i amb moltes ganes d’ajudar l’equip”, va assegurar Alberto Carroza acabat l’entrenament del matí. En termes semblants, va expressar-se Jilmar Torres. “No noto gens de dolor, puc dir que la lesió ja és història. Em trobo molt bé i estic molt il·lusionat. Ara només em falta agafar el ritme de joc ”, explicava el lateral esquerre. Carroza va lesionar-se en el partit de copa Catalunya contra el Santboià (el 4 d’agost) mentre que Jilmar ho va fer dos dies més tard, en un entrenament al Narcís Sala.

FOTO: Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS