Derrota injusta i cruel del juvenil A contra el Reus

El juvenil A de la Unió Esportiva Sant Andreu va perdre el lideratge en caure derrotat contra el Reus al Narcís Sala (1-2). Els andreuencs van tenir tota la mala sort del món perquè van ser els clars dominadors d’un partit que van perdre en l’últim minut i a més en una jugada desgraciada.

El partit va tenir dues parts ben diferenciades, els visitants van portar el pes del partit a la primera part i van arribar al descans amb avantatge gràcies a un gol del davanter Raúl després d’una bona jugada per la banda dreta.

A la represa, el panorama va canviar radicalment. Els quadribarrats van ser els clars dominadors del partit. Ho van fer de manera insistent tenint oportunitats molt clares. Als 52 minuts, Velarde establia l’empat. A partir d’aquest moment, el domini andreuenc va ser acaparador davant un Reus que aguantava com podia. Els locals van merèixer el segon i van tenir clares oportunitats. La més clara un llançament al pal en el minut 75 fins que en l’últim minut, el lateral Pau va sorprendre el porter Marc amb un refús des de l’àrea pròpia que va acabar significant l’1-2. A més, els andreuencs ja no van tenir temps de reacció. Tot i que els andreuencs perden el primer lloc del grup, continuen en les posicions capdavanteres. Diumenge vinent, a les dotze, tenen una dura prova. Visiten la Ciutat Esportiva Joan Gamper per jugar contra el Barça.

UE Sant Andreu: Marc Priego, Fábrega, Pazo, Jordi Méndez, Nico, Ortega (Guille 53’), Brian (Kevin 56’), Joel, Oriol Fernández, Alberto (Párraga 82’) i Velarde (De Ros 67’)

Reus: Yeray, Carlos, Pau, Viñas, Josua, Roger, Cristian (Rafa 77’), Sito (Arnau 65’), Raul, Jordi (Ferri 65’) i Franco.

Àrbitre:Sánchez Arias. Va amonestar Ortega (40’) i Nico (86’), del Sant Andreu i Viñas (28’), del Reus.

Gols:0-1 Raul (20’). 1-1 Velarde (52’). 1-2 Pau (89’)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS