El femení cau a Igualada

El femení de la Unió Esportiva Sant Andreu va caure per 2-0 contra l’Igualada. Les noies de Xavi Peris van encaixar un gol als 30 segons de partit que els va condicionar tot el partit. Va ser mitjançat un gol de Mariona, que va guanyar la defensa a les centrals i va superar a Sònia amb una vaselina.

Després de l’1-0, Tot i mantenir el control del duel, les visitants no aconseguien arribar amb claredat a la porteria de Noelia. Malgrat tot, abans del descans Carla Sagré va tenir el gol a les seves botes després d’una centrada de Marta Zaragoza que no va arribar a rematar.

A la represa, les noies de Xavi Peris van sortir amb l’objectiu de remuntar pressionant la sortida de pilota local i provant xuts des de lluny per sorprendre la portera igualadina. Laia Castilla, en la sortida d’un córner va fer un gran llançament però la pilota va sortir fregant el travesser.

L’ocasió més clara del partit la va tenir Marlene en un u contra u amb la portera, però la seva rematada va sortir fora quan ja ho tenia tot de cara per marcar. A mesura que acabava el temps les quadribarrades ho intentaven amb més ganes però el gol no arribava.

Quan semblava que ja estava tot dit, l’Igualada va sentenciar el partit en la sortida d’un córner que Elena va rematar després d’un rebot. D’aquesta manera, el Sant Andreu suma la tercera derrota de la temporada i ocupa la desena posició de la taula amb 6 punts. La propera jornada s’enfrontaran al Seagull.

Igualada: Noelia, Araceli, Sara Bergadà (Janet Mendoza 83’), Carla Navarro, Ari (Marta Cuà 73’), Jèssica Pablos, Judit Pablos (Elena Alert 83’), Míriam, Stefany, Mariona Marsal i Marina Salanova (Nuria 73’).

Sant Andreu: Sònia, Eybis (Vila 63’), Gemma (Laia Martinez 76’), Marta Zaragoza, Muka (Carla Torras 76’), Ines, Carla Borràs (Marlene 63’), Laia Castilla, Anna Llaona, Carla Sagré i Michelle.

Gols: 1-0 Mariona Masferrer (1’). 2-0 Elena Alert (90’)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS