El femení no té pietat del Lloret (4-0)

El femení de la Unió Esportiva Sant Andreu necessitava un partit com el què va fer contra el Lloret. Després de dues derrotes consecutives, tocava reaccionar i les jugadores de Xavi Peris no van tenir pietat del conjunt de la Selva (4-0).

Les quadribarrades van sortir molt motivades, conscient de la importància que tenien els tres punts, i amb la clara intenció d’obrir ràpid el marcador. Malgrat que el Sant Andreu va dominar amb claredat, el primer gol no va arribar fins a deu minuts del descans quan Laia Castilla va sorprendre Sandra amb un potent xut des de la frontal de l’àrea. Un avantatge que es va ampliar al minut 43 quan Anna Llaona va fer un gran gol amb un xut que es va colar per l’escaire.

A la segona part, les locals van saber fer passar els minuts amb llargues possessions sense donar cap opció un Lloret que, davant el domini andreuenc, només buscaven un contracop per tornar a entrar en el partit. Als últims minuts, Carla Sagré i Carla Borràs certificaven una victòria amplia i justa.

La victòria deixa el Sant Andreu en la sisena posició. La setmana vinent s’enfrontarà la Igualada.

UE Sant Andreu: Sònia, Marta Zaragoza, Gemma, Júlia, Sheila, Mariona, Carla Borràs, Laia Castilla, Carla Sagré, Michelle i Anna Llaona. També van jugar Torras, Natàlia, Jessi i Eybis.
Lloret: Sandra, Nora, Ana Rios, Laia, Mireia Lucena, Marta Enrich, Noemí, Ana Crillo, Rebeca, Ana Garcia i Mir. També van jugar Eva, Gallego, Marta i Elena.

Gols: 1-0, Laia Castilla. 2-0, Anna Llaona. 3-0, Carla Sagré. 4-0, Carla Borràs.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS