El femení sorprès pel Seagull

El femení de la Unió Esportiva Sant Andreu va encaixar una dolorosa derrota al Narcís Sala contra el Seagull (2-3). I és que perdre contra les badalonines -fins dissabte en llocs de descens amb dos punts menys que les andreuenques- no entrava en els plans.

El Seagull va tenir les primeres oportunitats de gol, però de mica en mica, van ser les andreuenques les que van començar apropar-se a la porteria de Mireia. Al quart d’hora, va arribar l’oportunitat més clara. Va ser mitjançant Marlene qui, després d’una bona assistència de Laia Castilla, no va atrevir-se a xutar donant temps arribar a la defensa visitant. L’avís andreuenc va fer que el Seagull tanqués més les seves línies buscant el contracop. A la mitja hora, el Sant Andreu va tornar a perdonar. Aquest cop va ser Anna Llaona qui no va saber aprofitar un mal refús de la portera badalonina. El Seagull, en canvi va ser més efectiu i al minut 35, Albita obria el marcador després d’una bona assistència de Sara Navarro.

El partit estava obert, però als cinc de la represa, de nou Albita marcava per les badalonines picant la pilota per sobre de la sortida de Sònia.

El Sant Andreu llavors va treure l’orgull i va retallar distàncies gràcies a un xut de Marlene ajustat al pal. El gol va donar pas als millors minuts de les andreuenques, que van merèixer empatar. Tot i el domini, qui va ampliar diferències va ser el Seagull en una contra. Va ser gràcies a una jugada desafortunada. Un penal de la portera Sònia sobre Sara que ella mateixa va transformar en l’1-3.

El Sant Andreu no es va rendir mai i de nou Marlene, a deu del final, escurçava diferències. Va ser Marlene qui remataria al fons de la xarxa una centrada de Carla Borras. Els últims minuts van ser de domini aclaparador local però la pilota no va voler entrar. Les andreuenques vam merèixer millor sort.

Sant Andreu: Sònia Llop, Marta Zaragoza, Gemma (Eybis 46’), Ines (Jessi 58’), Buje, Mariona (Carla Borràs, 58’), Laia Castilla, Michelle, Marlene, Carla Sagré i Anna Llaona (Vila 40’)

Seagull: Mireia, Josse, Meri, Xènia, Alba Garcia, Alba Gordo (Eule 65’), Albita (Cayu 85’), Mar, Sara, Anna i Bea (Clara 64’) (Peke 78’)

Gols: 0-1 Albita, (31’). 0-2, Albita (50’). 1-2, Marlene (58’). 1-3, Sara Navarro, de penal (76’). 2-3, Marlene (80’)

Àrbitre: Vilaró Alarcón. Va amonestar a Sònia Llop (75’) per part local

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS