El juvenil A es retroba amb el triomf

Després de caure la setmana passada a la Ciutat Esportiva, el juvenil A de la Unió Esportiva Sant Andreu es va retrobar amb la victòria en superar amb contundència la Unificació Bellvitge (3-0). Els jugadors de Rubén García van fer un partit de menys a més i van sentenciar definitivament a la segona part. En aquest sentit, cal destacar el 2-0 de Bryan Ragageles, un gol estratosfèric que feia justícia a la superioritat andreuenca. Abans, al primer temps, Xavi Pérez havia avançat els andreuencs amb un gol d’oportunisme i a vint minuts del final, Albert Párraga tancava el marcador. Cal destacar el debut com a titular del porter Pau Otero que va suplir bé Marc Priego que continua recuperant-se de l’ensurt que va viure la setmana passada en el partit contra el Barça.

La setmana vinent, els de Rubén García tindran una nova pedra de toc amb la visita de la Damm.

Sant Andreu: Pau Otero Roger Vives (Ferran Roca 46’), Jordi Méndez, Pol Huerta, Nico Costa, Guillem López, Brian, Joel Armengol (Ortega 72’), Xavi Pérez (Alberto García 61’), Oriol Fernández (Párraga 68’) i Velarde.

Unificació Bellvitge: Roger Boixaderas, Leo (Borja 67’), Adam, Sergio González (Adrián 75’), José Guerrero, Saborido (Eric Jiménez 45’), Ballesteros, David López, David Jiménez, Jorba i Ezequiel (Óscar Jiménez 67’).

Gols: 1-0 Xavi Pérez (14’). 2-0, Bryan (66’). 3-0 Párraga (70’)

Àrbitre: Rebollo López. Va amonestar Bryan, Pol Huerta i Nico Costa, del Sant Andreu; i Saborido, Leo, Eric Jiménez, Martos i el tècnic, Raúl Paje de la Unificació Bellvitge.

Més en

El Sant Andreu visitarà demà la Casa Asil

Premsa18 de desembre de 2018

Victòria del Juvenil A i derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa17 de desembre de 2018

Que sigui un punt d’inflexió (4-0)

Premsa16 de desembre de 2018

Sense marge d’error

Premsa15 de desembre de 2018