El juvenil A sap reaccionar en inferioritat

Malgrat que empatar a casa mai és un bon resultat, el punt sumat per la Unió Esportiva Sant Andreu contra la Damm pot considerar-se satisfactori (1-1). Per la importància del partit, pel nivell del rival i, sobretot, perquè el conjunt de Rubén García va ser capaç de remuntar en inferioritat numèrica.

Els andreuencs van salvar un punt gràcies a un penal (clares mans d’un defensa dins de l’àrea) que va transformar Oriol Fernández a set minuts del final. El gol feia justícia a una segona part en què els de Rubén García van buscar sempre remuntar un partit que se’ls havia complicat molt a la primera part.

La Damm va dominar amb claredat a la primera part arribant a perill a la porteria de Pau -Marc Priego continua sense l’alta mèdica després de l’ensurt que va viure contra el Barça- i portant el control del partit. Fruït d’aquest domini, es va avançar als deu minuts gràcies a un gol d’Ignasi després d’una bona centrada des de la línia de fons.

A la represa, el panorama va canviar radicalment. Els tres canvis que va fer Rubén García (Velarde, Párraga i Oriol Fernández) van donar un altre aire a l’equip. Els andreuencs van passar a tenir tot el ritme del partit i no van defallir fins a aconseguir l’empat que es produeix amb només deu jugadors després de la rigorosa expulsió de Velarde (dues grogues en només tres minuts). El penal transformat per Oriol Fernández feia jústicia. A més, el punt sumat permet als andreuencs escalar un lloc a la classificació després de la derrota del Girona. Els de Rubén són ara quarts -darrere l’Espanyol, el Barça i la Damm- ocupant la primera de les dues places d’ascens a divisió d’honor. La setmana vinent tenen un altre partit de màxima exigència. Els andreuencs visiten el lider, un Espanyol que porta set victòries consecutives i que només ha perdut un partit, a la primera jornada de lliga.

UE SANT ANDREU: Pau, Jordi Méndez, Pazo, Pol Huerta, Nico, Guille, Brian (Velarde 45’), Joel Armengol (Parraga 45’), Xavi Pérez (Pol Fàbrega 63’), Roca (Oriol Fernández 45’) i Kevin.

DAMM B: Óscar, Adrià, Ferran, Luque Guerrero, David, Ignasi (Julio 75’), Joel (Muha Sebbeh. 63’), Cano (Bargalló 63’), Jorge i Moha Ezzerfani Aliaga 75’).

Àrbitre: Juan C. Blasco Pastor. Va expulsar Velarde (70’ i 73’) del Sant Andreu i Bargalló (86’ i 87’) de la Damm, els dos per doble targeta groga. També va veure la targeta groga Luque (84’), de la Damm

Gols: 0-1 Ignasi (10’). 1-1 Oriol Fernández, de penal (83’)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS