Piti confia a recuperar Azparren per Olot

Després de tenir festa dimarts, la plantilla de la Unió Esportiva Sant Andreu ha tornat avui als entrenaments. L’equip ha treballat en una exhaustiva sessió de matí amb la clara intenció d’arribar en la millor forma al partit de diumenge a Olot.

Una de les preocupacions del tècnic, Piti Belmonte, es saber si podrà disposar de Mikel Azparren. El central va haver de demanar el canvi diumenge passat contra el Lleida per un cop al quàdriceps de la cama dreta. Ahir, amb la zona encara inflamada i un fort hematoma va entrenar-se a un ritme inferior i durant la setmana seguirà un tractament preventiu amb la clara intenció d’estar disponible diumenge. El que també va treballar a un ritme inferior als seus companys, va ser Alberto Carroza, el migcampista arrossega una sobrecàrrega als abductors (va reaparèixer la setmana passada al Prat després de superar la lesió al genoll) i també segueix un pla de treball específic.

Pti confia en poder recuperar els dos jugadors perquè té baixes importants per enfrontar-se al conjunt garrotxí. A la del sancionat Lucas Viale (va ser expulsat en el descompte del partit contra el Lleida) cal afegir les de Joaquín Calderón i Ton Alcover, que ja no van poder jugar diumenge passat. Calderón i Ton evolucionen bé dels problemes a l’adductor i al múscul semitendinós, respectivament. Tot i que la recuperació segueix els terminis previstos, estan pràcticament descarts per jugar contra l’Olot.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS