Piti, pendent de la infermeria

El primer equip de la Unió Esportiva Sant Andreu ha tornat aquest matí als entrenaments. El partit contra el Reus (diumenge, a les 12.00) és la gran preocupació d’uns jugadors que li volen donar la volta a la situació. Les dues derrotes consecutives (a casa, contra el Lleida i diumenge a Olot) obliguen a reaccionar contra uns reusencs que arriben en idèntica situació (derrotes contra l’Elx i a casa en el derbi contra el Nàstic) i també pressionats a Sant Andreu.

Una de les grans preocupacions del tècnic andreuenc, Piti Belmonte, és anar buidant la infermeria. Les bones notícies van ser que Alberto Carroza (a Olot va disputar els seus primers minuts a la lliga aquesta temporada) i Joaquín Calderón (va reaparèixer diumenge després de caure a Alcoi) van entrenar-se al mateix ritme que els seus companys. Per contra, el tècnic té ara per ara diferents jugadors amb molèsties. Malgrat que les proves descarten una lesió important, Mikel Azparren (que a Olot va haver de demanar el canvi al descans) continua amb molèsties al quàdriceps. A hores d’ara, el central és dubte per jugar contra el Reus com també ho és Ton Alcover. El migcampista es troba en la fase final de recuperació del trencament al múscul semitendinós. Una ruptura que ha impedit a Ton participar en els dos últims partits dels andreuencs. Tot i això, segueix fent un treball individual i la seva presència contra el Reus no està del tot descartada. Els altres dos jugadors que tenen problemes físics són Adrià Borreda i Iván Guzmán. El primer segueix un pla de treball individual per unes molèsties al psoes. Per la seva part, Guzmán no va entrenar-se per un cop al turmell que es va fer acabant la sessió de dilluns. El jugador, se sotmetrà a una ecografia per saber l’abast real de la lesió.

Foto: JUDIT ANDREU

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS