Puigdollers, nou integrant del cos tècnic de la selecció de Catalunya

Albert Puigdollers, un dels homes de confiança de Piti Belmonte a la banqueta del Sant Andreu, passarà a formar part del cos tècnic de la selecció de Catalunya en l’històric partit que el combinat català disputarà contra Euskadi, al nou San Mamés, el pròxim 28 de desembre.

El seleccionador català, Gerard López, no ha dubtat a cridar al Putxi quan ha hagut de modificar el seu cos tècnic. El fet que Sergio González no pugui compaginar la seva tasca a l’Espanyol amb la selecció –un any enrere era segon tècnic del filial i ara és l’entrenador del primer equip– ha fet que Gerard López s’envolti de gent nova i de la seva confiança. A banda de Puigdollers, l’altra cara nova en la banqueta de la selecció catalana serà la de Roger García. L’exjugador del Barça, l’Espanyol, el Vila-real i l’Ajax compartirà la tasca d’ajudant de Gerard amb Xavi Aguado, que un any enrere ja estava a la banqueta de la selecció i amb Albert Puigdollers, que aquesta temporada viu la seva primera experiència a la banqueta.

Putxi mostrava ahir la seva satisfacció per formar part de la selecció catalana: “És un orgull; quan Gerard m’ho va proposar no m’ho podia creure. Formar part de la selecció del teu país, és el màxim.” El de Granollers no amaga que el partit a Bilbao serà una jornada difícil d’oblidar: “A més, serà el primer cop que la selecció catalana visita el nou San Mamés. Serà una gran festa i tots els que puguem assistir serem uns privilegiats.” De fet, Puigdollers explica que un dels millors records que té en la seva etapa com a futbolista és quan el 2011 Johan Cruyff el va convocar per al Catalunya-Tunisia, que es va disputar a l’Olímpic Montjuïc: “Tot el que vaig viure és una experiència única. Penso gaudir-ho molt.”

Puigdollers va arribar aquest estiu al conjunt andreuenc després de retirar-se com a futbolista la temporada passada en el Badalona. Piti Belmonte va pensar en ell per completar el seu cos tècnic.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS