Retrobar-se amb la victòria

Torna la lliga al Narcís Sala. La Unió Esportiva Sant Andreu rep demà el València B (12.00h) amb l’única intenció de tornar a sumar els tres punts i posar fi a la ratxa.

L’equip s’ha conjurat en una setmana en què, a banda de l’aspecte tàctic, ha treballat molt mentalment per tal de recuperar les bones sensacions de l’inici de lliga.

Per primer cop des que va començar la temporada, Piti Belmonte té a disposició tota la plantilla. La recuperació de Jilmar i Carroza -tots dos han rebut l’alta mèdica aquesta setmana un cop superats els seus problemes al genoll- donen més alternatives a l’hora de confeccionar l’onze inicial. Els dos jugadors han entrat en la llista que el tècnic ha donat després de cloure l’entrenament d’aquest matí.

Una convocatòria que formen els 22 jugadors: Morales, Manu, Llamas, Leal, Artur, Manu Viale, Azparren, Lucas Viale, Jilmar, Jefferson, Víctor, Ton Alcover, Ibon, Carroza, Borreda, Xavi Jiménez, Puerto, Calderón, Guzmán, Bruno, Felipe i Nuha. El tecnic haurà de fer sis descarts demà al mateix camp.

Pel que fa al València B, arriba al Narcís Sala amb la necessitat de sumar. Tenen dos punts més que els andreuencs (cinc) i també fa quatre jornades que no coneixen la victòria. La setmana passada van perdre en el descompte contra el Nàstic (1-2). A casa han guanyat l’Eldenc (2-1) i han perdut contra l’Olímpic de Xàtiva (0-1). Com a visitant només han perdut un partit -en el debut a Mallorca (2-1)- dels tres que han disputat -empats davant l’Huracán (2-2) i contra l’Elx B (0-0)-. El d’avui és una revàlida pel seu entrenador, l’exjugador Curro Torres.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS